Diversen 

Boekje (klein) om in te schrijven of om in te tekenenBoekje (klein) om in te schrijven of om in te tekenen
€ 10.00
Een kleinere maat waarin je kan schrijven of kan tekenen. Blanco bladzijden. Mooi om zelf te gebruiken of mooi om cadeau te geven. Kleur Roodtinten. Is het boekje vol, dan kun je bij de Voordeelwinkel weer een nieuwe aanschaffen. De hoes kan eraf! Maat 16x12x3

Boek (klein) om in te schrijven of in te tekenenBoek (klein) om in te schrijven of in te tekenen
€ 10.00
Een kleinere maat waarin je kan schrijven of kan tekenen. Blanco bladzijden. Mooi om zelf te gebruiken of mooi om cadeau te geven. Kleur geeltinten. Is het boekje vol, dan kun je bij de Voordeelwinkel weer een nieuwe aanschaffen. De hoes kan eraf! Maat 16x12x3

Boek om in te schrijven of in te tekenenBoek om in te schrijven of in te tekenen
€ 15.00
Een boek om in te schrijven en/of in te tekenen. De buitenkant is gemaakt van een combinatie van wol met textiel. De bladzijden zijn blanco. Mooi om zelf te gebruiken of cadeau te geven. Kleur geel/groen. Maat 22x16x3 cm. Is het boek vol? In de voordeelwinkel kun je dezelfde maat weer aanschaffen, want de buitenkant kan er afgehaald worden.

Boek om in te schrijven of in te tekenenBoek om in te schrijven of in te tekenen
€ 15.00
Een boek om in te schrijven en/of in te tekenen. De buitenkant is gemaakt van een combinatie van wol met textiel. De bladzijden zijn blanco. Mooi om zelf te gebruiken of cadeau te geven. Kleur paars/zwart/aqua. Maat 22x16x3 cm. Is het boek vol? In de voordeelwinkel kun je dezelfde maat weer aanschaffen, want de buitenkant kan er afgehaald worden.

Boek om in te schrijven of te tekenen.Boek om in te schrijven of te tekenen.
€ 15.00
Een boek om te schrijven, om te tekenen. De buitenkant is gemaakt van een combinatie van wol met textiel. De bladzijden zijn blanco. Mooi om zelf te gebruiken of cadeau te geven. Kleur geel/groen. Maat 22x16x3 cm. Is het boek vol? In de voordeelwinkel kun je dezelfde maat weer aanschaffen.

print deze pagina...

Viltse Zaken 2011-2018